Economie

CERT DIGITAL a inaugurat Centrul Regional de Vânzări “Transilvania” la Cluj

 | 16 octombrie 2017, 00:01 | 0 comentarii | 

CERT DIGITAL, unul din liderii pieței de certificate digitale calificate (semnătura electronică), își extinde prezența în țară, prin deschiderea unui nou Centru Regional de Vânzări, la Cluj.
CERT DIGITAL a deschis cel de-al doilea Centru Regional, în afara Bucureștiului, care va furniza servicii profesionale de semnătură electronică cu valoare legală și identificare online sigură: obținere sau reînnoire certificate digitale calificate, achiziție de KIT-uri de semnătură electronică (certificat digital calificat + dispozitiv criptografic tip Token + aplicație de semnare CERT DIGITAL Client), instituțiilor publice, spitalelor și clinicilor, medicilor și farmaciștilor, managementului superior al firmelor (directori, contabili-șefi, experți contabili /achiziții), notarilor publici, alte persoane juridice sau fizice interesate de acest “pașaport electronic” în tranzacțiile online. Această mutare face parte din strategia de expansiune pe piața națională a soluției de semnătură electronică CERT DIGITAL, iar noul Centru va deservi întreaga regiune.
“Alegerea Clujului ca gazdă a noului Centru Regional CERT DIGITAL de Vânzări & Suport Clienți se datorează dezvoltării remarcabile din ultimii ani pe care a cunoscut-o municipiul și județul Cluj, cât și zonele din proximitate”, au explicat oficialii Cert Digital.
CERT DIGITAL urmărește în permanență să fie aproape de clienții săi, atât prin calitatea produselor furnizate și a serviciilor de suport, cât și prin apropierea punctelor sale de vânzare de sediile clienților actuali și potențiali. CERT DIGITAL are cea mai extinsă rețea de distribuție a certificatelor digitale la nivel național, fiind distribuit oriunde în România prin Centrele sale regionale, firmele de IT partenere și rețeaua de oficii poștale a C.N. “Poșta Română”.
“Satisfacția clienților noștri este prima noastră preocupare. Scopul nostru este de a consolida această satisfacție într-o asemenea măsură, încât ei să-și dorească o cooperare pe termen lung și să ne recomande și altora”, spune Dragoș Ionică, director general CERT DIGITAL.
În prima fază, echipa din Cluj va fi formată dintr-un Director regional și doi specialiști, însă ea se va mări progresiv, pe măsura dezvoltării portofoliului de clienți, dar și de aplicații software oferite. Înainte de începerea activității, noii angajați au beneficiat de training intern pentru a se familiariza cu toate procedurile și standardele de calitate CERT DIGITAL.
Sediul Centrului Regional de Vânzări “Transilvania” al CERT DIGITAL este situat la parterul imobilului din str. Gheorghe Șincai nr.3, în imediata apropiere a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, programul de funcționare fiind 8.30-16.30 Luni-Vineri.
Detalii complete pot fi obținute de la Directorul Regional, Mihaela Mureșan, telefon: 0740-048.971, E-mail: mihaela.muresan@mail.certdigital.ro sau de pe site-ul oficial CERT DIGITAL.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL