Economie

Concurs la București pentru șefia DGASPC Gorj

 | 19 decembrie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Concursul pentru postul de director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj va avea loc la București, la începutul lunii februarie. Informația a fost confirmată de către președintele Consiliului Județean Gorj.
Postul de director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj este ocupat de către Laurențiu Diaconescu, fost director general adjunct. Acesta este interimar până la organizarea concursului. Consiliul Județean Gorj a demarat procedura în vederea derulării concursului respectiv, care se pare că va avea loc la începutul lunii februarie. “Undeva la începutul lunii februarie va fi concursul la DGASPC; solicitarea este transmisă către ANFP. S-a modificat și legislația, astfel că din comisia de concurs va face parte și un reprezentant al Ministerului Muncii. Concursul se organizează la București”, a precizat Cosmin-Mihai Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
După finalizarea concursului pentru funcția de director general, va fi organizat cel pentru postul de director general adjunct.
M.S.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL