Economie

Consilierii locali au suplimentat suma cheltuită cu ocazia sărbătorilor

 | 03 februarie 2014, 00:00 | 0 comentarii | 

La şedinţa Consiliului Local Târgu-Jiu din prima lună a anului s-a aprobat suplimentarea sumei alocate pentru manifestările organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel, la cei 130.000 lei aprobaţi prin hotărâre de CL, în toamna anului trecut, s-a adăugat suma de 10.000 lei.

Semnatura eletronica CertDigital

În cadrul şedinţei de Consiliu Local din octombrie 2013,  s-a aprobat alocarea sumei de 130.000 lei pentru manifestările ce urmau a fi organizate în luna decembrie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Suma alocată a fost  folosită pentru achiziţionarea mai multor produse şi servicii, între care: materiale promoţionale – agende, calendare, pixuri şi altele, cadouri pentru colindători; acoperirea costurilor pentru spectacolul din zona centrală a municipiului şi pentru focul de artificii din noaptea dintre ani. Suma se pare că a fost insuficientă, fapt ce a făcut necesară o suplimentare.
Astfel, în şedinţa din data de 29 ianuarie 2014, consilierii locali au aprobat suplimentarea cu 10.000 lei a sumei alocate în toamnă pentru manifestările organizate în luna decembrie 2013, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL