Economie

Din cauza unei avarii, 10 localităţi din judeţ rămân fără apă

 | 17 ianuarie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Compania de Apă Oltenia a anunţat, ieri dimineaţă, întreruperea alimentării cu apă potabilă în localităţile de pe traseul conductei de transport apă potabilă Izvarna – Craiova în intervalul miercuri, 18 ianuarie, ora 09.00 – joi, 19 ianuarie, ora 24.00, pentru remedierea unei avarii la această conductă, produsă în comuna Plopșoru, satul Olari, judeţul Gorj, la intersecţia DN6 cu drumul de exploatare minieră Urdari.

Semnatura eletronica CertDigital

Potrivit reprezentanţilor Companiei de Apă Oltenia, datorită adâncimii foarte mari de pozare, se va interveni pe interiorul conductei de transport. Concomitent se vor executa şi alte lucrări de întreţinere şi reparaţii pe toată lungimea traseului conductei. Conform anunţului, în perioada 18 ianuarie, ora 09.00 – 19 ianuarie, ora 24.00, gospodăriile din mai multe localităţi ale judeţului Gorj vor rămâne fără apă potabilă. Este vorba despre: Tismana, Godineşti, Ciuperceni, Cîlnic, Teleşti, oraşul Rovinari, Bâlteni, Plopşoru, Brăneşti, Ţânţăreni.
De asemenea, şi în judeţul Dolj se va întrerupe furnizarea apei în: oraşul Filiaşi, şi comunele Brădeşti, Coţofenii din Faţă, Almăj, Işalniţa, Coţofenii din Dos.
“Utilizatorii de apă potabilă din localităţile menţionate trebuie să-şi asigure rezerve de apă potabilă pentru nevoile curente. Compania de Apă Oltenia va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului public de distribuţie”, se arată în informarea transmisă de Compania de Apă Oltenia.
Izabella Molnar

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL