Economie

Inspector nou la Primăria Ciuperceni

 | 30 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Primăria comunei Ciuperceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Cadastru, Topografie și Agricultură. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul Ştiinţelor Inginereşti, cu specializările Măsurători Terestre şi Cadastru sau Topografic Minieră; cunoştințe de operare AutoCAD; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum un an.
Termenul limită de depunere al dosarelor este 15 iulie, ora 16.00, proba scrisă a examenului a fost programată pentru ziua de 27 iulie, ora 10:00, iar interviurile vor fi susţinute pe 29 iulie, ora 10.00. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.
Izabella Molnar

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL