Economie

Investiţii de peste 43.000 de lei la Şcoala “Voievod Litovoi”

 | 10 mai 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Primăria Municipiului Târgu-Jiu intenţionează să amenajeze un spaţiu verde, dotat cu mobilier urban, alei pietonale şi iluminat ambiental în faţa Şcolii Generale “Voievod Litovoi”.

Semnatura eletronica CertDigital

În ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local, consilierii municipali au aprobat un proiect de hotărâre care prevede amenajarea de spaţii verzi la Şcoala Generală “Voievod Litovoi”. Indicatorii tehnico-economici și documentaţia tehnică pentru obiectivul de investiţii au fost, de altfel, aprobaţi. Potrivit proiectului, investiţia ar costa 43.213,01 lei, suprafaţa ce va fi amenajată fiind de 1.035 mp, iar lucrările sunt prevăzute a se încheia în maximum șase luni de la startul execuţiei.
“Proiectul tratează amenajarea unui spaţiu verde amplasat în faţa Şcolii Generale «Voievod Litovoi» pentru recreerea elevilor şi a cadrelor didactice. Amenajarea spaţiului constă în: alei pietonale realizate din pavele din beton amplasate pe suport din nisip; borduri din beton pe fundaţie din beton; amplasare bust; mobilier urban; iluminat ambiental”, se arată în referatul întocmit de serviciile din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL