Economie

Market Profi şi în oraşul Novaci

 | 26 octombrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Retailerul lanţului de magazine Profi se extinde din ce în ce mai mult în judeţul Gorj. După inaugurarea din septembrie a unui magazin de tip Profi Loco la Bîlteni, acum, noi unităţi vor fi deschise la Mătăsari şi Novaci. Magazinul din comuna Mătăsari urmează să fie inaugurat în cursul acestei săptămâni, urmând ca și cel din oraşul Novaci să-şi deschidă porţile pentru cumpărătorii novăceni la jumătatea lunii noiembrie.
“Proprietarii lanţului de magazine Profi vor deschide şi în oraşul nostru un magazin. S-au făcut deja şi recrutările de personal. Din câte am înţeles, au fost angajate 15 persoane. Ştiu că îi vor da drumul la jumătatea lunii noiembrie. Noi, de la primărie, le-am eliberat certificat de urbanism, ei lucrează la amenajarea spaţiului şi se ocupă să-şi ia şi autorizaţiile necesare de la Mediu”, a declarat primarul oraşului Novaci, Dumitru Leuştean.
Şi la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Gorj, SC Profi Rom Food SRL au depus actele necesare pentru emiterea acordului de mediu: “SC Profi Rom Food SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul «Amenajare magazin PROFI în clădire existentă şi amplasare reclame pe faţade», propus a fi amplasat în Novaci, strada Parângului, nr. 112, judeţul Gorj. Informaţiile privind proiectul depus pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76 şi la sediu în zilele de luni-vineri, între orele 08:00-16:00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj”.
Compania care deţine brandul Profi mai are deschise patru magazine în municipiul Târgu-Jiu, unul în oraşul Rovinari şi un altul la Turceni, precum şi un altul în municipiul Motru, dar şi unul în comuna Bîlteni.
Izabella Molnar

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL