Economie

Noi puncte de înscriere la admiterea UCB

 | 29 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a afişat locurile disponibile pentru sesiunea de admitere din acest an. Astfel, cele mai multe locuri bugetate sunt la Facultatea de Inginerie, atât la programele de licenţă, cât şi pentru master. Înscrierile încep din 13 iulie, admiterea făcându-se şi în acest an pe bază de dosar. Noutatea sesiunii de admitere din acest an o constituie punctele de depunere a dosarelor, acestea fiind organizate în afara municipiului Târgu-Jiu.

Semnatura eletronica CertDigital

Pentru a facilita accesul absolvenţilor de liceu la admiterea din acest an organizată de Universtitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, au fost amenajate încă trei puncte unde se pot înscrie cei ce doresc să urmeze cursurile facultăţilor din cadrul UCB. În plus, au fost autorizate două noi programe de studiu. “În afară de punctele de înscriere din universitate, mai avem alte trei puncte de înscriere: la Colegiul Tehnologic din Motru, la Colegiul Brâncoveanu din Horezu şi la Colegiul Decebal din Severin. În plus, consiliul ARACIS a validat autorizarea provizorie a celor două noi programe de studii: Moaşe şi Informatică de Gestiune şi, sperăm noi, să prindem hotărârea de guvern care este în lucru la ora aceasta la Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice şi să putem să venim în admitere şi cu aceste două noi programe de studiu. Avem aproximativ 900 de locuri, 420 bugetate, restul cu taxă şi mai sunt aproximativ 500 de locuri la master”, a precizat rectorul Luminiţa Popescu.
În această vară, Universitatea “Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu organizează admiterea pe bază de dosar. Înscrierile se fac începând cu data de 13 iulie.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL