Economie

,,Paşi spre viitor” a bifat 19 programe de formare şi calificare pentru şomerii din Gorj

 | 18 decembrie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Proiectul ,,Paşi spre viitor”, iniţiat cu un an şi jumătate în urmă la Târgu-Jiu, de către Asociaţia Psihologilor Gorjeni, s-a încheiat cu succes. În cadrul proiectului au fost derulate 19 programe de formare atât de calificare, cât şi de iniţiere, în mai multe domenii, aproape 500 de persoane beneficiind de acestea. Proiectul a avut la bază un studiu, care a analizat tendinţele pieţei. Din acest motiv, cursurile din proiect s-au adresat, în special, zonei de servicii.

Semnatura eletronica CertDigital

DSC_0171În cadrul proiectului, a declarat, ieri, managerul Marius Blendea, s-au realizat cursuri de calificare în domeniile lucrător în comerţ, ospătar, îngrijitoare bătrâni la domiciliu, manichiurist-pedichiurist, dar şi cursuri de iniţiere pentru competenţe sociale şi civice-comunicare şi lucrul în echipă, comunicare în limba engleză, manager de proiect, inspector-referent resurse umane, competenţe antreprenoriale şi competenţe sociale şi civice.

DSC_0166În cadrul proiectului s-au înfiinţat şi 11 firme, de la 6 cât se anunţaseră iniţial şi asta, deoarece, a existat un interes la acest capitol la care asociaţia a achiesat. 480 de persoane au absolvit cursurile în timp ce la 55 de persoane li s-au asigurat locuri de muncă.

DSC_0161,,În cadrul proiectului am ţinut cont de analizele pieţii şi de tendinţele acesteia”, a declarat managerul de proiect, Marius Ion Blendea, anunţând, totodată, că asociaţia va realiza şi alte proiecte la fel de benefice pentru şomerii din Gorj.
A.STOICA

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL