Economie

Posturi vacante la Logreşti

 | 16 decembrie 2015, 00:00 | 2 comentarii | 

Primăria comunei Logreşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie, vacante, de agent pază – 2 posturi, în cadrul Compartimentului Poliţie Locală. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidaţii trebuie să îndeplinească toate condiţiile generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările şi completările ulterioare. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale sunt: absolvent al învăţământului liceal, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat; apt din punct de vedere medical fizic şi psihic pentru exercitarea funcţiei; aviz psihologic “apt cu armă”; curs de calificare profesională pentru agent de pază şi ordine cu atestat sau altele cu relevanţă pentru activitatea specifică postului; permis conducere categoria B.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 30 decembrie 2015, ora 14.00 – termenul limită de depunere a dosarelor; 11 ianuarie 2016, ora 10.00 – proba sportivă eliminatorie pe terenul de sport multifuncţional de la Şcoala Generală Târgu-Logreşti; 13 ianuarie 2016, ora 10.00 – proba scrisă; 15 ianuarie 2016, ora 10.00 – proba interviu.
Pentru înscrierea la concurs, candidaţii vor prezenta un dosar de concurs care va conţine următoarele documente: cererea de înscriere; copia actului de identitate; copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor şi ale altor acte care dovedesc efectuarea unor specializări, precum şi copiile documentelor care arată îndeplinirea condiţiilor specifice ale postului solicitate de autoritatea sau instituţia publică; carnetul de muncă sau, după caz, adeverinţele care atestă vechimea în muncă, în meserie şi/sau în specialitatea studiilor, în copie; cazierul judiciar; adeverinţă medicală care să dovedească starea de sănătate corespunzătoare; curriculum vitae.
Izabella Molnar

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoare2 comentarii in “Posturi vacante la Logreşti

  1. Asa zisul concurs e cu dedicatie pentru cea care a participat si la concursul anterior si a picat cu nota 2. A se vedea cine face parte din comisie. Intreb cineva caruia i sa desfacut contractul de munca la serviciul anterior unde a lucrat ca paznic poate participa la asa zisul concurs. Primarul din Logresti are de platit niste datorii catre …… scotand cate un post doar o putea sa promoveze……. Vom verifica si va tinem la curent impreuna cu presa .

  2. Asa zisul concurs e o facatura. E pentru cea care a picat cu nota 2 la concursul precedent la care membrii comisiei sau speriat si nu au vrut sa-i mai schimbe subiectele. Primarul din Logresti are de platit niste datorii catre S….n si trebuie sa-i angajeze n……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL