Economie

Produse pentru orice buzunar în magazinul de la Finanţe

 | 24 octombrie 2016, 00:00 | 1 coment | 

Bluze, jeans, cizme de damă, geci, hanorace, sunt doar câteva dintre produsele care pot fi găsite, în această perioadă, la magazinul de valorificare al mărfurilor confiscate din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, accesibile şi celor cu venituri modeste.

Semnatura eletronica CertDigital

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj a realizat pe parcursul acestui an, prin magazinul propriu de valorificare a bunurilor confiscate, venituri în valoare totală de 34.850 lei, sumă care a fost virată la bugetul de stat. Cele mai mari vânzări s-au înregistrat la: produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte (tricouri, treninguri, bluze, cămăşi, costumaşe pentru copii, pantofi, cizme) cu o valoare a vânzărilor de 21.383 lei; produsele alimentare (zahăr, ulei, cafea, dulciuri, băuturi răcoritoare, produse făinoase) – valoarea vânzărilor fiind de 2.781 lei; produse diverse, precum articole de papetărie, produse de curăţenie, bunuri de uz casnic – cu o valoare a vânzărilor de 10.686 lei.
magazin finante (2)“În prezent, sunt la vânzare articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte atât de sezon, cât şi articole din extra-sezon, precum şi articole casnice la preţuri accesibile. Astfel, avem:bluze pentru adulţi la preţuri cuprinse între 5 şi 15 lei, blugi la doar 15 lei, pantaloni de tercot pentru adolescenţi la 10 lei, fuste adolescente la preţuri între 7,5 lei şi 10 lei, geci adolescenţi la preţuri cuprinse între 18,75 şi 45 lei, cizme de damă la 25 de lei, treninguri pentru adulţi la doar 40 de lei şi hanorace pentru adolescenţi la preţul de 15 lei” a declarat Luminiţa Penciu, purtătorul de cuvânt al AJFP Gorj.
Programul de funcţionare al magazinului este de luni până joi, între orele 10.00 – 14.00, iar vineri, unitatea este deschisă cumpărătorilor în intervalul orar 10.00 – 12.00. Este de precizat faptul că toate veniturile încasate prin magazinul de valorificare a bunurilor confiscate se virează la bugetul statului.
Izabella Molnar

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Produse pentru orice buzunar în magazinul de la Finanţe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL