Economie

Trei primării din ţară, interesate de nocturna de la Târgu-Jiu

 | 11 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Primăria Municipiului Târgu-Jiu va organiza, mâine, licitaţia pentru desemnarea firmei care se va ocupa de demolarea stadionului şi demontarea anumitor elemente, precum şi a nocturnei. Evenimentul face parte din seria obiectivelor duse la îndeplinire de Primăria Târgu-Jiu în vederea implementării proiectului de modernizare şi extindere a Stadionului Municipal. “În prezent a fost încheiat contractul de execuţie de către Compania Naţională de Investiţii cu constructorul pentru proiectare şi execuţia modernizării şi extinderii capacităţii stadionului. În aceste zile, în paralel, se derulează procedura de achiziţie pentru demolarea tribunelor existente de către municipalitate. Am ţinut în permanenţă legătura cu constructorul, astfel încât să ne corelăm”, a declarat şeful Serviciului Investiţii de la Primăria Târgu-Jiu, Raul Chiriac.
Şi edilul Florin Cârciumaru spune că deja a fost contactat telefon de către reprezentanţii mai multor primării din ţară care îşi doresc achiziţionarea nocturnei, ce va fi demontată de la Stadionul Municipal Târgu-Jiu: “Licitaţia pentru demolarea stadionului va avea loc vineri, la prânz. Vineri vom afla ce societate se va ocupa de demolarea stadionului. În momentul de faţă, la nivel de solicitare telefonică ştiu că îşi doresc ca această nocturnă să ajungă la Primăriile Reşiţa, Craiova, Zalău. Rămâne să vedem când se va ţine licitaţia şi cine va veni să participe la aceasta”.
În octombrie 2014, Guvernul a alocat bani şi a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea Stadionului Municipal şi a Sălii Sporturilor din Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL