Elevii de la Școala ”Alexandru Ștefulescu” au donat jucării pentru campania ”Gorjeanul”

Elevii de la Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu” din Târgu-Jiu s-au alăturat campaniei ”Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!”, derulată de cotidianul ”Gorjeanul” cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

O parte dintre elevii clasei a IV-a C de la Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu” Târgu-Jiu, însoțiți de prof. Marinela Sanda, au luat ieri cu asalt Centrul de preluare a anunțurilor ”Gorjeanul” de vis-a-vis de Casa de Cultură a Sindicatelor Târgu-Jiu. Aceștia nu au venit cu mâna goală, ci încărcați de jucării, aduse special de acasă pentru a le dona în cadrul campaniei ”Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!”, campanie de responsabilitate socială inițiată de cotidianul ”Gorjeanul” pentru a aduce un zâmbet pe chipurile copiilor mai puțini norocoși din județ. Toți cei care doresc să se alăture acestei campanii sunt așteptați în locația menționată mai sus, până la data de 13 aprilie 2017, pentru a dona jucării, iar în schimb vor primi un caiet și un pix personalizat ”Gorjeanul”.

Toate jucăriile colectate vor fi donate copiilor nevoiași și triști în ”Săptămâna Mare”, în încercarea de a aduce un zâmbet pe chipurile acestora.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here