Elvira Șarapatin a întrunit Comitetul Județean al OFSD Gorj!

Comitetul Județean al Organizației Femeilor Social Democrate Gorj a fost întrunit, vineri după-amiază, în ședință de către președinta OFSD, deputat Elvira Șarapatin. În cadrul ședinței s-a făcut un bilanț al activității OFSD pe anul trecut, s-a punctat numirea Vioricăi Dăncilă în fruntea noului Guvern și aportul președintelui PSD Liviu Dragnea în promovarea femeilor social-democrate în aparatul central și s-a completat biroul cu un nou vicepreședinte, în persoana prof. Marcela Mrejeru.

“Ne pregătim deja de acum pentru alegerile europarlamentare!’’, a punctat Elvira Șarapatin, președinta OFSD Gorj la întrunirea Comitetului Județean în prima ședință pe acest an. Lidera femeilor social-democrate a făcut apoi un scurt bilanț al activității organizației pe 2017 și a stabilit prioritățile OFSD Gorj pe anul acesta. În program sunt cuprinse mai multe activități politice, parteneriate cu femeile din alte județe, extinderea organizației de femei, o evidență computerizată a membrelor OFSD, mai multă deschidere către localitățile în care femeile sunt puțin implicate în activitatea politică, acțiuni sociale și transparență decizională. “Trebuie să vă implicați și să aveți un cuvânt de spus în comunitățile voastre. Multe dintre voi sunteți consilieri locali și votul vostru contează. De ce nu ar conta și opiniile voastre? Trebuie doar să aveți curajul să le spuneți’’, a spus Elvira Șarapatin în cadrul ședinței.

Unanimitate la vot!
Liderele de femei din județ au susținut prin vot deciziile conducerii OFSD și au acceptat completarea biroului cu un nou vicepreședinte. Este vorba despre prof.Marcela Mrejeru, care se va implica în organizație, foarte mult, mai ales pe partea de on-line și comunicare. În acest cadru s-a mai discutat despre stadiul programului de guvernare, despre problemele din învățământ și despre dorința de informare a femeilor din mediul rural. Următoarea întâlnire a Comitetului Județean al OFSD Gorj va avea loc la finalul acestei luni, când membrele vor participa la un schimb de experiență la Vâlcea.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here