Eric a refuzat Steaua și Dinamo pentru Pandurii

Eric de Oliveira s-a despărțit de Pandurii Târgu Jiu în această vară, alegând să evolueze pentru o echipă din liga a doua din Japonia, cu regretul că nu a apucat să joace la unul din granzii Ligii 1.
Eric nu a dus lipsă de oferte. Mijlocașul brazilian a dezvăluit că în iarnă, după ce a rupt contractul cu Al Ahly, din Arabia Saudită, a fost ofertat de Steaua, însă a refuzat. Fotbalistul de 29 de ani și-a dorit să joace doar şase luni în țară pentru ca apoi să semneze cu o echipă din străinătate.
„Ei au vrut contract pe doi ani și jumătate și am spus că nu. Doi ani și jumătate nu era bine. Am 29 de ani și vroiam să plec după șase luni în străinătate”, a explicat Eric la Dolce Sport.
Şi Dinamo l-a căutat pe Eric de Oliveira, care până la urmă a ales Pandurii.
„Dinamo este echipă mare, nu puteam să ajung la Dinamo, nu eram în formă, aveam kilograme în plus și nu știu dacă cei de la Dinamo aveau răbdare cu mine. Regretul este că nu am ajuns la o echipă mare”, a mai spus Eric.
Brazilianul Eric a jucat pentru Pandurii Târgu-Jiu în perioadele iulie 2013-ianuarie 2014 şi februarie 2015-iunie 2015. El a evoluat în 47 de meciuri oficiale, înscriind 17 goluri şi fiind autorul a 14 pase de gol.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here