Eugen Pîrvulescu, chemat la raport de Pandurii

Fostul președinte al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, a revenit la Târgu-Jiu, însă nu pentru a se reapuca de muncă, ci pentru a răspunde întrebărilor comisiei formată pentru a cerceta suspiciunile de aranjare a meciului dintre Pandurii și Universitatea Cluj din returul ediției trecute de campionat.
Pîrvulescu nu a dorit să dezvăluie prea mult din ceea ce a discutat cu cei numiți să-i cerceteze activitatea, însă a menționat că va mai exista cel puțin încă o întrevedere cu această comisie: “Am venit cu mare drag la Târgu-Jiu, scopul vizitei e o cercetare internă a clubului, o cercetare disciplinară, am cerut un nou termen, restul detaliilor vi le spun data viitoare când vin. A fost o comisie formată din Dorin Ioana, Drăgoi și Bobei. Nu pot comenta mai multe. De comun acord o să stabilim noul termen. Altceva nu vreau să discut”, a declarat Eugen Pîrvulescu. Acesta a reconfirmat faptul că nu-și va da demisia și odată cu terminarea suspendării va reveni la Pandurii: “Nu am un contract pe perioadă nedeterminată. Pe data de 29 iulie mi se termină suspendarea, pe 30 sunt la Târgu-Jiu. Demisia nu mi-o voi da pentru că nu am de ce. Cu nimeni nu am mai vorbit dintre acţionari, aş fi vrut să discut…”, a mai spus fostul președinte al Consiliului de Administrație al Pandurilor. Totuși, Pîrvulescu ia în calcul și situația în care actualii acționari îl vor împiedica să revină și spune că și în acest caz ia în calcul o revenire la Târgu-Jiu, fie ea și mai târzie: “Cu siguranţă voi reveni la Pandurii, dacă nu revin curând, oricând Pandurii este sufletul meu şi cu siguranţă o să revin la echipa mea de suflet, Pandurii Târgu Jiu. Deocamdată sunt suspendat, există un nou preşedinte, le doresc multă baftă, începe o nouă ediţie a campionatului şi e foarte important să fie linişte la club şi echipa să se pregătească bine şi sunt sigur că vor avea un parcurs bun, rezultate bune, şi sunt sigur că Pandurii va prinde play-off-ul”, a completat fostul oficial al Pandurilor, suspendat de finanțatori până pe data de 29 iulie 2015, dată la care comisia numită de aceștia trebuie să dea un verdict final în ceea ce-l privește pe Eugen Pîrvulescu.
La întâlnirea cu comisia numită de acționari să cerceteze cazul lui Eugen Pîrvulescu, acesta a fost însoțit de avocată. Aceasta a fost rezervată în declarații, dar a menționat că niciuna din acuzații nu a fost dovedită: “Conform legii, orice persoană care este cercetată disciplinar are dreptul să fie asistată de un avocat. Am fost convocaţi, am venit să vedem despre ce este vorba, urmează să răspundem la anumite presupuse acuzaţii, nu s-a dovedit niciuna, este dreptul nostru să ne informăm şi să vedem care sunt acuzaţiile. Nu putem să confirmăm nimic până nu vedem ce se întâmplă, suntem rezervaţi în a da declaraţii”, a declarat avocata lui Eugen Pîrvulescu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here