Evaluare finală pentru managerii de la Teatru şi Centrul Brâncuşi

În şedinţa ordinară de Consiliu Local din 24 aprilie, consilierii municipali au aprobat două hotărâri ce se referă la rezultatul final al evaluării managementului pe anul 2016 al Centrului de Cercetare, Documentare şi Promovare „Constantin Brâncuşi” şi al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu.
Evaluarea managementului s-a făcut pe baza rapoartelor de activitate întocmite de managerii instituţiilor publice de cultură, potrivit formatului cadru aprobat, fiind organizată în două etape, astfel: prima etapă – analiza raportului de activitate; a doua etapă – susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu, desfăşurat la sediul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Conform comisiei de evaluare, Doru Strâmbulescu, managerul Centrului Brâncuşi a obţinut nota 9,74 la analiza raportului de activitate, nota 10 la susţinerea aceluiaşi raport în cadrul unui interviu, rezultând o notă finală de 9,87. Şi Marian Negrescu, directorul Teatrului „Elvira Godeanu”, a obţinut nota 10 la interviu şi 9,90 la analiza raportului de activitate pe anul anterior, având în final o notă de 9,95.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here