”Fantezii florale” la Grădinița cu Program Prelungit „Mihai Eminescu”, Târgu-Jiu

La Grădinița cu Program Prelungit ”Mihai Eminescu” Târgu-Jiu, Gorj, miercuri, 10 mai 2017, ora 10.00, a avut loc activitatea ecologică intitulată sugestiv ” Fantezii florale”, având drept partener Asociația ”Pupăzan Marius Daniel pentru integrarea persoanelor cu dizabilități”, fiind inclusă în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă „Nouă ne pasă!”.
Astfel, cadre didactice din grădiniță, preșcolari, părinții acestora și voluntari, coordonați de directorul unității, prof. Ana- Maria Bîzdoacă, și consilierul educativ, prof. Alina- Oana Cornescu, au plantat trandafiri, begonii, verbine, petunii, salvie, crăițe și flori de piatră, în diverse forme realizate cu creativitate din anvelope de automobile uzate – minioni, ceasuri, broaște țestoase, flori, etc.
Scopul acţiunii a fost de plantare a florilor, aranjarea și dezvoltarea armonioasă a acestora, precum și acomodarea lor cu noul mediu de viaţă. Considerăm că prin exemplele de bune practici oferite copiilor, aceștia câştigă motivaţie, deschidere către cooperare, comunicare și atitudine pozitivă în faţa naturii.
Mulțumim tuturor participanților și voluntarilor pentru susținerea oferită în reușita acestei activități, și îi așteptăm cu mult drag la următoarele activități cuprinse în calendarul proiectului anterior menționat.
Prof. Alina- Oana Cornescu- Grădinița cu Program Prelungit „Mihai Eminescu”, Tg-Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here