Feurdean, dat afară abuziv din Sindicatul Liber Lupoaia

Ioan Feurdean, secretarul-trezorier al FNME, suspendat din funcție la ultima întâlnire a Consiliului Federal al Federației Naționale Mine Energie de la Mamaia, nu mai este membru nici măcar al Sindicatului Liber al Carierei Lupoaia, condus de Nicolae Bădița. Feurdean a fost eliminat din sindicatul afiliat FNME fără să i se comunice măcar acest lucru, el observând că nu mai cotizează la sindicat din fluturașul de salariu.

Feurdean a fost dat afară din sindicatul lui Bădița cu o lună în urmă, fără ca sindicalistul să cunoască motivele pentru care nu mai poate fi membru al acestui sindicat. Feurdean a văzut luna aceasta abia că nu mai face parte din sindicatul în cauză, când a primit fluturașul de salariu.
Acesta intenționează să-i ceară explicații lui Bădița, chiar dacă știe că măsura în cauză s-a luat doar pentru că acesta vroia să candideze la șefia structurii sindicale.
În noiembrie, sindicatul condus de Bădița va avea scrutin intern, pentru alegerea unei noi conduceri și a unui nou președinte. Feurdean este de părere că ar fi fost un contracandidat serios pentru liderul sindical, motiv pentru care acesta l-a și eliminat. Există posibilitatea ca Feurdean să atace în instanță decizia luată de sindicatul de la Lupoaia.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. Intrebatil pe dobitoc cum a fost mort de beat pe la conferinte si ce activitate sindicala a avut cat timp a fost la Bucuresti mare secretar trezorie timp de 20 si ceva de ani..intrebatil de apartamentul luat moca in Bucuresti langa magazinul Muzica..mare tupeu ai jigodie ordinara sa mai iesi in fata..jegule..stie lumea cine esti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here