Finanţări de până la 10.000 euro pentru licee

A început a şasea ediţie a competiţiei naţionale de educaţie financiară Bani pentru şcoala ta™!

Elevi de liceu gorjeni cu vârsta mai mare de 15 ani, dar şi absolvenţi, profesori, părinţi şi alţi susţinători ai unităţilor de învăţământ pot câştiga pentru şcolile lor finanţări de până la 10.000 euro, dacă urmează în perioada 1 martie – 31 martie 2018 trainingurile online gratuite de educaţie financiară – modulele BaniIQ™ şi Banii pe net™ – disponibile pe site-ul competiţiei – www.banipentruscoalata.ro. Fiecare liceu este înregistrat automat în competiţie odată cu înscrierea elevilor şi susţinătorilor săi în training şi acumulează EUROpuncte pentru fiecare persoană care urmează modulele online şi completează testul de verificare a cunoştinţelor. Săptămânal, pe site-ul www.banipentruscoalata.ro, va fi anunţat clasamentul intermediar al liceelor susţinute în Competiţie.
Instituţia de învăţământ cu cel mai mare număr de susţinători va beneficia de un premiu constând într-o sumă în euro egală cu numărul acestora, în limita a 10.000 euro. De asemenea, vor primi premii şi primele trei şcoli care vor atrage primii 1.000 susţinători fiecare. Premiile vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea şcolilor, dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziţia de echipamente sau resurse educaţionale.
Ediţia curentă a Competiţiei naţionale Bani pentru şcoala ta™ este organizată de Junior Achievement (JA) România în cadrul programului naţional de Educaţie financiară JA – modulele blended learning BaniIQ™ şi Banii pe net™, ce au ca scop formarea abilităţilor de administrare eficientă a resurselor financiare şi de a lua decizii responsabile. În ediţia precedentă, peste 35.000 de elevi, profesori, părinţi şi alţi membri ai comunităţilor locale au participat la Competiţie şi au avut acces la informaţii esenţiale despre bugetul personal, venituri, cheltuieli, investiţii şi relaţia cu banca, dar şi despre eCommerce, drepturile celor care cumpără online, securitatea în mediul online, taxe şi impozite.
Pe parcursul primelor cinci ediţii ale Competiţiei naţionale Bani pentru şcoala ta™, JA România a investit, prin susţinerea Visa şi a băncilor partenere, peste 150.000 de RON în modernizarea şcolilor şi liceelor.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here