FOTO: Dacă îl cunoașteți, sunați la Poliție: ”Corpul neînsuflețit, căruia îi lipseau cele patru membre, descoperit în saci”

Autorităţile din Belgia au cerut ajutorul Poliției pentru a identifica un cadavru descoperit în anul 2008 și a cărui identitate este necunoscută.

Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la identificare sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Poliţia Română a fost solicitată de autorităţile judiciare belgiene să acorde sprijin pentru identificarea unui cadavru a cărui identitate este necunoscută. Corpul neînsuflețit, căruia îi lipseau cele patru membre, a fost descoperit în anul 2008, în saci de plastic aflați pe malul stâng al fluviului Meuse, din localitatea Amay – Belgia.

Conform descrierii făcute de organele judiciare belgiene este vorba despre un bărbat, de aproximativ 40 de ani, corpolent, cu păr şaten, care avea o cicatrice infraombilicală de 6 centimetri, orizontală, precum şi o cicatrice rezultată, cel mai probabil, în urma unei apendicectomii.

La nivelul umărului drept, avea un tatuaj care reprezenta două inimi străpunse de o săgeată şi acoperite cu o panglică pe care erau inscripţionate prenumele „SABINE” şi „PETER”.

Pentru indentificarea corpului neînsuflețit, autoritățile judiciare din Belgia au transmis fotografii reprezentând reconstrucția facială a persoanei decedate, semnalmentele acesteia, precum și fotografia tatuajului pe care aceasta îl avea, structurilor judiciare competente din ţările membre ale Uniunii Europene, prin intermediul Eurojust”, precizează reprezentanții IGPR.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here