Furt cu repetiție! Suspecții, reținuți de două ori

Cei doi tineri de 17, respectiv 19 ani, din Cătunele și Mehedinți, au ajuns, marți seară, din nou, în arestul Poliției Gorj. După câteva ore de la eliberare, aceștia au fost încătușați pentru un alt furt.
”La data de 15 noiembrie, Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată prin apelul 112 de un bărbat de 34 de ani, din comuna Ilovăț, județul Mehedinți, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în autoturismul proprietate personală, parcat în fața locuinței din municipiul Motru, de unde au sustras mai multe bunuri, prejudiciul cauzat fiind în curs de estimare.
La data de 21 noiembrie, în urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați autorii faptei, doi tineri de 17 și 19 ani, din comuna Cătunele, respectiv comuna Bala, județul Mehedinţi, identificați ca autori și în alte cauze penale. Faţă de cei doi tineri s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
Tinerii mai sunt acuzați că, pe 17 noiembrie, ar fi furat țigări și dulciuri în valoare de 3.300 de lei, dintr-un magazin din Cătunele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here