Gilortul, învinsă și acasă în baraj

După ce în prima manșă a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a a pierdut categoric la Deva, Gilortul Târgu Cărbunești a cedat și pe teren propriu, scor 1-3 (0-2), meciul retur.
8-2 a fost cel mai drastic scor înregistrat în prima manșă în toate partidele disputate între campioanele județene, iar cei de la Gilortul Târgu Cărbunești sperau ca pe teren propriu să mai spele din rușinea acestui rezultat. Pribac, în două rânduri, și Boloș au fost cei care au performat poarta campioanei Gorjului în meciul disputat pe stadionul Gilortul, gazdele reușind doar un gol de onoare, marcat în ultimul minut de joc, prin Brandibur, moment în care oaspeții evoluau cu un om mai puțin pe teren după ce Predoi primise cartonașul roșu în minutul 85.
Dintre toate campioanele județene, doar cea a Mehedințiului a ieșit mai șifonată din dublele de baraj. Pandurii Cerneți a fost mai întâi învinsă la Craiova cu 4-0 de echipa a doua a celor de la CSU Craiova după care a fost călcată în picioare și pe teren propriu, scor 8-0 pentru CSU II Craiova.
După un sezon în care a făcut lejer eventul în Gorj și visa la Liga a 3-a, Gilortul Târgu Cărbunești se va reîntoarce în această toamnă în Liga a IV-a, unde competiția se pare că va fi mai încinsă decât oricând. Știința Turceni a declarat forfait în Liga a 3-a și se pare că se va înscrie în Liga a 4-a, acolo unde ar putea reveni și Minerul Motru, echipă care a acuzat încă din sezonul trecut mari dificultăți financiare, dovadă că nici nu a mai organizat ultimul meci pe care trebuia să-l joace în Liga a 3-a pe teren propriu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here