Giorgi, înfrânt de subalternul Vîlceanu

Prin sentinţa Tribunalului Gorj, dată pe 10 decembrie, Gheorghe Vîlceanu, angajat al Minprest Serv pe postul de CFL-ist la ELCFU Turceni, a revenit în poziţia din care fusese înlăturat de către Gabriel Giorgi, directorul unităţii de la Rovinari. Salariatul fusese transferat pe 14 august la CFU Craiova II, pe un motiv încă necunoscut de către angajat. Omul a dat în judecată societatea, şi a avut câştig de cauză, pe fond, fapt care a determinat conducerea Minprest să aprobe revenirea lui Vîlceanu la ELCFU Turceni cu începere din data de 15 decembrie.
sentinta giorgiVîlceanu a mai avut o problemă similară în 2013, la cârma Minprest fiind tot Gabriel Giorgi. Şi atunci salariatul şi-a primit drepturile salariale pe ultimul an şi jumătate în urmă şi a fost repus în funcţia deţinută anterior destituirii sale. Banii acordaţi lui Vîlceanu, pe decizia eronată a lui Giorgi, au fost plătiţi de Minprest nu de către directorul societăţii.
A.Stoica

4 COMENTARII

  1. toata lumea stie ca giorgi e infantil de-a dreptul.in scurta vreme il veti vedea ascuns sub polata natala si cei care au promovat asemenea redus mintal vor purta rusinea dupa ei.

  2. Acum ca a fost demis din functia de secretar general adjunct al Ministerului de Justitie Ion Claudiu Teodorescu, cel care tragea sfori pentru ca salariatii dati afara abuziv sau sanctionati pe nedrept de catre acest individ pe nume Gabriel Giorgi sa piarda procesele,va urma adevaratul calvar pentru managerul plagiator(vezi proiectul de menegement din 2012 plagiat dupa firma ROMPREST).Elena Vintileascu a fost mic copil pe langa managerul plagiator,asta va sta mult pe la………BECIUL DOMNESC.Valceanu e primul care a castigat in fata plagiatorului fara scrupule dar anul 2016 va fi devastator pentru…….GIORGICA.Atentie Giorgica,ochii din umbra vad tot!

  3. norocul vostru ca G. e infantil sau cum ii mai ziceti voi ca daca era destept reusea sa va dea afara pe voi toate lichelele care nu produceti nimic pt societate doar luati un salariu degeaba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here