Gorjean reținut în Dolj

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Mătăsari, a fost reținut, sâmbătă seara, pentru 24 de ore, de polițiștii din Filiași, pentru comiterea a trei infracțiuni. Acesta este acuzat că, la ora 23.38, deși nu avea permis, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul European 70, în localitatea Răcarii de Sus, a pierdut controlul volanului, a lovit un autoturism parcat pe partea dreaptă şi un pieton care se afla pe acostament. Victima se află în stare gravă.
”La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraş Filiaşi și Serviciul Rutier Dolj care a stabilit, din primele cercetări, că un autoturism de culoare albă, în timp ce circula din direcţia Craiova către Filiaşi, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul direcţiei de mers, a lovit un autoturism parcat pe partea dreaptă şi un pieton ce se afla pe acostament. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală gravă a lui C.Alexandru, 25 de ani, din oraşul Filiaşi, Dolj care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Clinic Nr. 1 Craiova, iar conducătorul auto a abandonat autoturismul, părăsind locul accidentului. Prin extinderea cercetărilor și în urma activităţilor întreprinse de poliţişti s-a reuşit identificarea şi prinderea autorului accidentului, stabilind că este vorba despre P.Valentin, 37 de ani, din comuna Mătăsari. De asemenea, din cercetările efectuate s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul implicat în accidentul rutier nu este înmatriculat. Faţă de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, conducere fără permis și conducerea unui autoturism neînmatriculat, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Filiași cu propunerea de arestare preventivă”, a precizat Cătălin Dochia, inspector principal de Poliție, din cadrul IPJ Dolj.
Loredana Fîciu

1 COMENTARIU

  1. De ce nu de scrie adevărul cum sa întâmplat ,că era o mașină care voia să întoarcă iar șoferul a tras de volan sal evite .Sa răspundă și celălalt nu numai șoferul .Credeți că a facuto intenționat?Scrieți adevărul.Să ii bage la detectorul de minciuni pe martori că sunt mincinoși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here