Îi cere explicații „bărbătești” lui Ponta

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, îi cere lui Victor Ponta să clarifice o serie de acuzații care i-au fost aduse, săptămâna trecută, de Elena Udrea. Fostul ministru al Turismului a declarat în timpul audierilor la Comisia Parlamentară de Control a SRI că fostul premier, împreună cu socrul său, Ilie Sârbu, au informații secrete despre cum au fost executați unii lideri din teritoriu cu ajutorul dosarelor penale.
Declarațiile au fost preluate imediat de Codrin Ștefănescu, aflat în conflict direct cu deputatul de Gorj. El crede că Ponta ar trebui să clarifice cât mai repede lucrurile, nu să continue războiul pe care îl are cu Liviu Dragnea.
„Când Elena Udrea a spus cu subiect și predicat că ginere și socrul, respectiv Ponta și Sârbu cunosc date clare și secrete despre modul în care au fost scoși din politică lideri importanți din partidul meu, Ponta are obligația să aducă lămuriri atât nouă, cât mai ales electoratului nostru care i-a acordat 5,5 milioane de voturi”, a menționat Ștefănescu.
Acesta a precizat că va continua să îi ceară lui Ponta clarificări pe această temă până când fostul premier va avea „o reacție bărbătească”. Ponta este de mai mult timp în conflict cu Codrin Ștefănescu și nu a ezitat să îl numească pe acesta „bufon”, deși în trecut amândoi au fost colegi în același partid politic.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here