În arest din cauza ţigărilor

epa02436699 View of cigarette boxes in a tobacconist in Paris, France, 08 November 2010. The price of tobacco rose 6 percent in France, meaning the cheapest cigarettes will now cost 5.40 euro (7.51 US dollars). EPA/LUCAS DOLEGA

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Bustuchin, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a dat o spargere la un magazin pentru a fura ţigări şi bani.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul a sustras din magazin circa 1500 de lei şi 25 de pachete de ţigarete. Nu a apucat însă să se bucure nici de bani, nici de ţigări, deoarece a fost reţinut în scurt timp de poliţişti. „La data de 23 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au reţinut pentru 24 de ore şi au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea Bustuchin, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că la data de 22 iunie a.c., cel în cauză a pătruns în incinta unui magazin, din localitate, de unde a sustras aproximativ 1500 de lei, precum şi 25 de pachete de ţigarete”, a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. După expirarea ordonanţei de reţinere, bărbatul a fost pus în libertate.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here