Incendiu la Izvoarele

Un restaurant din satul Izvoarele, din comuna Plopșoru, a fost cuprins de flăcări, ieri dimineață, pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați. Pompierii au reuşit să stingă focul, înainte să se extindă la întreaga clădire.
”Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a fost solicitat să intervină, pe numărul unic de urgență 112, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o construcție aparținând unui agent economic în comuna Plopșoru. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, din cadrul Secției de Pompieri Turceni, care au localizat și lichidat rapid incendiul, eliminând pericolul de propagare.

Cauza probabilă este efectul termic, un coș de fum neizolat corespunzător față de materiale combustibile”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. Flăcările au mistuit aproximativ 50 de metri pătrați din fațada clădirii. Patronul localului susține că focul ar fi fost pus intenționat, de o persoană care nu a fost prinsă deocamdată de polițiști. Oamenii legii efectuează verificări pentru distrugere. Restaurantul a fost închis pentru efectuarea reparațiilor după incendiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here