Investigatii

Accident mortal la Brănești!

 | 07 octombrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 66 de ani din Brănești, care, ieri dimineață, a murit strivit între cei doi cai ai săi pe care îi aducea de pe câmp spre casă. Constantin Nuță a plecat dimineața devreme după animale, știind că șoseaua europeană pe care urma să o traverseze se aglomera în orele următoare. Chiar și așa, un șofer din Dolj, de 47 de ani, nu a putut să îl mai evite și a lovit în plin unul dintre cai. Animalul a fost proiectat în stăpânul său și în celălalt cal, Nuță fiind prins între animale și aruncat apoi pe carosabil, decesul său producându-se imediat.
“Eu când am ieșit din curte l-am văzut pe șofer cum încerca să îi facă manevre de resuscitare vecinului. Era însă mort, nu mai avea ce să îi facă. Am vorbit cu șoferul un pic, atât cât s-a putut, și mi-a spus că nu a mai avut cum să îl evite, că i-ar fi apărut din scurt, în față”, a declarat unul dintre localnicii ajunși la locul accidentului imediat după producerea nenorocirii. Soția celui decedat parcă a presimțit ce necaz avea să se abată asupra familiei ei, dar spune că nu a reușit să își convingă bărbatul să rămână acasă.
20161006_091223“I-am spus să nu plece așa de dimineață de acasă că e întuneric și poate nu îl vede cineva când traversează drumul. A zis că mai târziu se aglomerează șoseaua și îi e și mai greu să aducă caii spre casă. Am văzut că nu mai vine, dar m-am gândit că rămâne pe câmp cu ei. M-a sunat apoi o nepoată care mi-a zis să vin că l-a lovit mortal o mașină. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat așa ceva”, a explicat soția îndoliată. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat și dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal în care acesta este acuzat de ucidere din culpă.
Gelu Ionescu

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL