Investigatii

Aproape 100.000 de artificii şi petarde, găsite în casa unui bărbat din Târgu-Cărbuneşti

 | 11 decembrie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Un tânăr de 24 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, a fost depistat, vineri, de poliţiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase, în timp ce vindea, în locuri publice, 25.700 de artificii şi petarde, din categoriile a II-a și a III-a, fără a deţine autorizaţie legală pentru efectuarea de operaţiuni cu astfel de produse. Ulterior, oamenii legii au efectuat percheziţii la domiciliul acestuia.
“Cercetările au continuat în această cauză, fiind efectuate percheziții domiciliare în două locații pe raza orașului Târgu-Cărbunești, unde a fost identificată cantitatea totală de 93.600 articole pirotehnice, artificii şi petarde, din categoriile a II-a și a III-a.
Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Suspectul este cercetat în libertate.
Loredana Fîciu

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL