Investigatii

Bătrână găsită moartă în Jiu

 | 05 ianuarie 2018, 00:00 | 0 comentarii | 

Zi macabră la începutul anului! Cadavrul unei femei de 79 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost găsit, miercuri, plutind pe râul Jiu, în apropierea stadionului din municipiu. Pompierii au fost alertați de un tânăr care a observat de pe mal trupul neînsuflețit. Polițiștii au deschis o anchetă.
”Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul 112, despre faptul că o persoană a căzut în Râul Jiu și a fost adusă la mal de echipajele de intervenție fără semne vitale.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că victima este o femeie de 79 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. Cadavrul a fost transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj. Femeia din Târgu-Jiu a plecat de acasă miercuri, la orele prânzului, anunțându-și rudele că va merge să se plimbe prin Parcul Central.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL