Investigatii

Brutărie din Târgu-Jiu, cuprinsă de flăcări

 | 04 aprilie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

O brutărie de pe strada Valentin Merişescu din Târgu-Jiu a fost cuprinsă de flăcări, duminică dimineața. Patru echipaje de stins incendii, o autospecială de primă intervenţie şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu au fost trimise la fața locului.
”Intervenţia promptă cu care au întervenit pompierii militari a limitat propagarea incendiului la intreaga construcţie şi vecinătăţi, în urma acestuia, fiind distruse acoperişul construcţiei pe o suprafaţă de aproximativ 1000 mp, documente, aparatură electronică şi electrocasnică. Nu au fost inregistrate victime, toate persoanele aflate în clădire reuşind să se autoevacueze. Cauza probabilă a incendiului este efectul termic – căldură prin contact”, a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.
Proprietarul brutăriei a postat un mesaj pe Facebook, după incendiu. ”Mulțumesc tuturor persoanelor care sunt alături de mine, mă susțin, mă ajuta chiar dacă nu sunt prezent acolo și mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat numai atât. Firma o să îmbrace haine noi și va deveni mai înfloritoare și mai prosperă…Mulțumesc încă o dată tuturor pentru tot ce faceți pentru mine!”, a declarat proprietarul brutăriei, pe rețeaua de socializare.
Loredana Fîciu

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL