Investigatii

Candidații ALDE Gorj spun STOP închiderii unităților miniere din zona Motru

 | 24 noiembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie a început în forţă. De departe, cea mai activă echipă este cea a lui Călin Popescu Tăriceanu, om politic de al cărui nume se leagă o perioadă înfloritoare a ţării noastre. Înţelegând că este un moment crucial pentru judeţ, parlamentarii ALDE Gorj, au ales să fie, ieri, iar în rândul minerilor, categorie profesională greu încercată în ultimii ani.

Semnatura eletronica CertDigital

Motru, Roşiuţa şi Lupoaia au fost punctele de reper pentru o serie de discuţii aplicate cu reprezentanţii acestora. Aşteptările oamenilor sunt mai mari ca niciodată. Frica zilei de mâine în contextul politic şi economic actual, este perfect îndreptăţită. Rezultatele slabe ale Guvernului Cioloş şi impertinenţa celor aflaţi în fruntea ţării, i-au adus pe oameni la capătul puterilor. Cu toţii şi-au exprimat dorinţa de schimbare, punând accent pe necesitatea reprezentării în Parlament de către oameni oneşti, care cunosc problemele judeţului.

Conştienţi de faptul că pornesc la drum cu un mare capital de încredere, candidaţii ALDE la Camera Deputaţilor şi Senat, Popescu Dian, Iriza Scarlat şi Râbu Vasile, au promis că vor face tot ce le stă în putinţă pentru Complexul Energetic Oltenia. Minerilor din carierele Lupoaia şi Roşiuţa, li s-au dat asigurări că îşi vor păstra locurile de muncă, echipa ALDE intenţionând să se opună prin toate mijloacele, închiderii celor două unităţi, aşa cum este prevăzut în strategia energetică elaborată de Guvernul Cioloş şi susţinută de PNL.
M.P.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL