Investigatii

Femeie din Târgu-Jiu, prădată de un prieten de familie

 | 30 mai 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

O târgujiancă de 47 de ani a sunat, duminică, la Poliție și a cerut ajutor, anunțând că “persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa de unde au sustras mai multe bunuri”.
“La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că în interiorul locuinţei nu sunt urme de răvăşire, iar sistemul de închidere a uşii de acces nu este forţat, fiind sustrase mai multe bijuterii din aur şi argint, un ceas şi un parfum, cauzându-i un prejudiciu de circa 4.500 de lei.
În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificat autorul faptei, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cunoştinţă de familie, care a profitat de faptul că persoana vătămată i-a încredinţat cheile apartamentului pe perioada cât a fost plecată din localitate, a pătruns în interior de unde a sustras bunurile în cauză. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate, iar cercetările continuă cu autorul în stare de libertate”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Bărbatul este cercetat pentru furt calificat.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL