Investigatii

Fostul deputat Rotaru, la al patrulea partid în mai puțin de 5 ani

 | 19 mai 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Ex-deputatul Răzvan Rotaru a demisionat din PMP, organizația de la București, pentru a se înscrie, joi, în ALDE Gorj. Rotaru a explicat că a luat această decizie convins fiind de către fostul senator ALDE, Dian Popescu, copreședinte al organizației din Gorj. Rotaru se află acum la al patrulea partid, în cinci ani de zile el reușind să schimbe PP-DD cu PC, PC cu PMP, iar acum PMP cu ALDE.

Semnatura eletronica CertDigital

“S-a înscris în ALDE, vrea să facă politică în continuare, vrea să meargă alături de această echipă și îi mulțumesc pe această cale. M-am bucurat tot timpul când politicieni care au activat la nivel național în Parlamentul României, ca Niculina Mocioi, revin activi în politică”, a declarat, în conferința de presă, Dian Popescu.
,,În ultimii doi ani am lipsit din politica din Gorj”, și-a început discursul și nou-venitul Rotaru, explicând jurnaliștilor că a fost, timp de șase luni, președintele PMP Sector 2 București, candidând din această poziție.
Întrebat de ziariști la al câtelea partid se află, Rotaru a spus cifra trei, acesta menționând că PC este actualul ALDE, și el simte că practic acum a revenit în Partidul Conservator. Rotaru, salariat al CE Oltenia, nu a primit nicio funcție în partid.
A. STOICA

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL