Investigatii

Furt filmat la Târgu-Jiu

 | 22 decembrie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

O femeie de 47 de ani, din Târgu-Jiu, este cercetată pentru furt, după ce ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un magazin din oraș. Reprezentanții magazinului au sesizat Poliția, după ce au văzut-o ”în acțiune”, pe camerele de supraveghere.

Semnatura eletronica CertDigital

”La data de 20 decembrie, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de reprezentanții unui centru comercial din localitate, despre faptul că au identificat o persoană de sex feminin care a sustras mai multe bunuri de pe rafturile societății.
Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că o femeie de 47 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a sustras mai multe produse alimentare și nealimentare de pe raft, cauzând un prejudiciu în valoare totală de 145 de lei. Femeia a fost condusă la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Produsele furate au fost restituite societății, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Suspecta este cercetată în libertate.
Loredana Fîciu

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL