Investigatii

Furt în cancelaria unei școli din Tismana

 | 08 noiembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Godinești, este cercetat de polițiști pentru furt calificat, după ce, pe 31 octombrie, ar fi intrat în incinta Şcolii Gimnaziale din satul Celei, iar din cancelarie ar fi sustras mai multe bunuri.
Mai mult, acesta ar fi provocat și distrugeri. Anchetatorii susțin că a spart o fereastră, prejudiciul fiind de 500 de lei. Suspectul este acuzat că a luat din cancelarie o trusă medicală și alte bunuri. Polițiștii spun că nu este singura faptă.
”De asemenea, în aceeași zi, polițiștii au fost sesizaţi de o femeie din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta gospodăriei pe care o deţine pe raza oraşului Tismana, de unde au sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice şi trei icoane de diferite dimensiuni, cauzând un prejudiciu în valoare de 1500 de lei. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a fost identificat bărbatul de 39 de ani, din comuna Godinești, iar bunurile sustrase au fost recuperate și predate părților vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.
Loredana Fîciu

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL