Investigatii

La finalul acestei săptămâni / PMP Gorj va avea un candidat “competent” pentru Primăria Târgu-Jiu

 | 12 mai 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

PMP va propune candidaţi în aproape toate localităţile unde se vor organiza alegeri locale parţiale, ambiţia partidului fiind de a câştiga câteva primării importante, a anunţat, miercuri, preşedintele executiv Eugen Tomac. Asta deși la Târgu-Jiu nu se cunoaște cine va intra în cursa electorală, singurul nume vehiculat fiind Viorel Caragea, candidatul optând însă, între timp, pentru o candidatură ca independent.

Semnatura eletronica CertDigital

“Am luat câteva decizii importante în ceea ce priveşte activitatea partidului în perioada următoare. Printre deciziile importante sunt cele legate de campania electorală acolo unde vor avea loc alegeri locale parţiale. Am discutat mult despre cele două municipii reşedinţă de judeţ – Târgu-Jiu şi Craiova. Vom avea în ambele reşedinţe de judeţ candidaţi. De asemenea, vom avea în aproape toate localităţile, cele 49 în care vor avea loc alegeri pe 11 iunie”, a declarat Tomac, la finalul Consiliului Executiv Naţional al PMP. El a susţinut că PMP va intra în cursa electorală cu candidaţi competenţi. “Vrem să-i asigurăm pe români că vom veni în faţa lor cu candidaţi competenţi, pentru că ţara nu poate fi păstrată, împânzită, în continuare, de o singură culoare. Avem ambiţia să câştigăm câteva primării importante şi am discutat despre şansele reale pe care le au candidaţii noştri în aceste localităţi”, a spus preşedintele executiv al PMP. Potrivit acestuia, candidaturile vor fi definitivate spre sfârşitul acestei săptămâni.
“În cursul zilei de vineri se va încheia această procedură, avem pentru fiecare localitate mai multe propuneri şi vom miza pe candidatul care are cele mai multe şanse de a obţine un scor foarte bun sau, de ce nu, să creeze dificultăţi inclusiv celorlalţi competitori care cred că, deja, jocurile sunt făcute”, a spus Eugen Tomac.
A.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL