Investigatii

Motivul pentru care un șofer din Runcu a fugit de polițiști

 | 07 noiembrie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Un tânăr din Runcu a fugit, după ce Poliția a încercat să oprească autoturismul cu care circula pe raza municipiului Târgu-Jiu. Acesta a accelerat când un agent i-a făcut semn să tragă pe dreapta. După o urmărire spectaculoasă, în urma căreia, din fericire, nimeni nu a fost rănit, conducătorul auto a abandonat mașina.
”La data de 4 noiembrie, polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu au identificat în trafic un tânăr de 20 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei și care nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de organele de poliție, încercând să se sustragă controlului.
S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză, fiind depistat la scurt timp abandonat pe Aleea Digului, iar conducătorul auto în apropiere, în parcarea unui centru comercial. Tânărul a fost condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor, acesta refuzând testarea cu etiloltestul și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că acesta are permisul de conducere anulat.
În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și refuzul pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliției Gorj.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoare



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL