Investigatii

Negrescu şi-a făcut cabinet europarlamentar la Târgu-Jiu

 | 02 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, şi-a lansat cabinetul în municipiul Târgu-Jiu. În cadrul evenimentului de lansare, ce a avut loc la sediul Partidului Social Democrat, filiala Gorj, europarlamentarul a afirmat că are o legătură sentimentală aparte cu judeţul nostru (organizaţia locală fiind printre cele care au sprijinit candidatura la europarlamentare a acestuia din anul 2009), iar cabinetul deschis aici reprezintă “îndeplinirea unei promisiuni făcute unor oameni dragi în urmă cu aproape şase ani”.

Semnatura eletronica CertDigital

cabinet europarlamentar (3)Negrescu şi-a asumat realizarea unei acţiuni de promovare, la nivelul instituţiilor europene, a Ansamblului Monumental “Calea Eroilor” din Târgu-Jiu, eveniment care va avea loc în primăvara anului viitor, cât şi sprijinirea autorităţilor publice locale în accesarea directă de granturi comunitare. Acesta este cel mai tânăr europarlamentar român, ales europarlamentarul anului pentru agenda digitală (MEP Awards 2015. Activează în Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European şi este membru permanent în Comisia pentru bugete şi în Delegaţia la Adunarea Parlamentară Paritară ACP-UE.

cabinet europarlamentar (2)Mai deţine calitatea de membru supleant în Comisia pentru afaceri juridice, Comisia pentru afaceri constituţionale, Delegaţia pentru relaţiile cu Canada. Negrescu a venit în Parlamentul European cu un set de proiecte prin care urmăreşte facilitarea accesului la fondurile europene pentru statele membre UE, promovarea Garanţiei europene pentru Sănătate şi uniformizarea cerinţelor sistemelor de educaţie din UE astfel încât elevii şi studenţii din statele membre să nu mai fie nevoiţi să-şi echivaleze studiile. Este primul europarlamentar român care a introdus în dezbatere şi analiză un Proiect Pilot – Accesul la Sănătate pentru persoanele din mediu rural. Cabinetul de europarlamentar al lui Victor Negrescu din judeţul Gorj, coordonat de către Radu Căliman, are ca obiective principale informarea celor interesaţi – administrații publice, agenți economici, ONG-uri, agenții media sau simpli cetățeni – asupra oportunităţilor de accesare a granturilor gestionate direct la nivelul Uniunii Europene, promovarea intereselor şi valorilor judeţului Gorj în cadrul Parlamentului European, cât şi sprijinirea autorităţilor publice locale în stabilirea unor conexiuni relevante (în plan administrativ, cât şi economic) la nivelul comunităţii europene.
A.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL