Investigatii

Obligat să nu meargă în baruri, după ce și-a băgat soția în sperieți

 | 20 octombrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Bărbatul de 41 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, care a ajuns luni seara în arest, sub acuzațiile de violență în familie și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice în stare de ebrietate, a fost eliberat. Acesta va rămâne sub control judiciar în următoarele 60 de zile. Decizia a fost luată de Judecătoria Târgu-Cărbunești și poate fi contestată. Acesta este obligat să nu meargă în unităţile comerciale unde este permis consumul de băuturi alcoolice.
”Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, privind arestarea preventivă a inculpatului. Aplică măsura controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile şi dispune să respecte următoarele obligaţii: să nu depăşească limitele teritoriale ale oraşului Târgu-Cărbuneşti, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului de urmărire penală, judecătorul de cameră preliminară; să nu frecventeze unităţile comerciale unde este permis consumul de băuturi alcoolice; să nu se aproprie de reşedinţa persoanei vătămate şi să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu martorii, să nu conducă nicio categorie de vehicule; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme”, au stabilit judecătorii.
Totul ar fi pornit după ce bărbatul ar fi vrut să facă o glumă cu soția sa, însă, potrivit anchetatorilor, a pierdut controlul volanului și a lovit-o cu mașina. ”Sunt vinovat. Îmi pare rău. Soția mea a plecat de acasă pe data de 7, după o mică ceartă și eu am tot chemat-o înapoi. Nu a vrut să vină și am vrut să fac o mică glumă, cu mașina, o sperietură, o frânare, a fost atinsă de spoilerul din față cu o viteză mică, de nici cinci kilometri la oră. A alunecat, fiind iarbă jos. Consumasem alcool. Așa mi-a venit mie idea, să o iau acasă. Am sunat-o și nu a vrut să urce. Nu am vrut să o omor. Aveam în mașină plasa cu pachet pentru fetele noastre, pentru că ea a plecat de acasă cu fetele noastre. Sper să mă ierte. Fratele meu mi-a spus că ea este bine. Eu atunci imediat am încercat să o ridic, dar mi-a zis că nu, că are piciorul rupt. O nepoată a sunat la 112”, a declarat bărbatul care nu a mai creat niciodată probleme în localitate. Evenimentul a avut loc luni, în apropierea căminului cultural din localitatea Cărbunești-Sat. După câteva ore de audieri, suspectul a fost condus în arest. ”În timp ce conducea un autoturism pe un drum sătesc, la Cărbunești-Sat, în apropierea căminului cultural, a efectuat o manevră pentru a-şi impresiona soţia ce se deplasa în calitate de pieton, însă a pierdut controlul volanului și a acroșat-o. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.
Loredana Fîciu

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL