Investigatii

Patru lucrări ale specialiștilor CEO, la SIE 2016

 | 01 noiembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Complexul Energetic Oltenia a participat, în perioada 26-28 octombrie 2016, cu patru lucrări, la Simpozionul Național de Informatică, Automatizări și Telecomunicații în Energetică – SIE 2016, desfășurat la Sinaia.

Semnatura eletronica CertDigital

În cadrul sesiunilor de discuții au fost dezbătute problemele de actualitate practică, ce preocupă majoritatea specialiștilor implicați, în domeniul energeticii: sisteme informatice pentru operatorii și participanții la piața de energie electrică; sisteme informatice pentru managementul activităților tehnico-economice și de gestiune a companiilor; sisteme informatice pentru conducerea operativă prin dispecer a instalațiilor energetice; sisteme de protecții și automatizări pentru linii, stații și centrale electrice; sisteme de automatizare la nivel de rețele și SEN; Smart Grids; tehnologii moderne de realizare a sistemelor de transmisiuni de date.
La ediția din acest an, reprezentanții CE Oltenia au prezentat patru lucrări: “Creșterea eficienței Energetice prin modificări aduse Sistemului Automat de Reglare a Arderii în Cazanele Nr. 4 și 5 din SE Turceni”, autori: Ing. Leu Ionel – Sucursala Electrocentrale Turceni și Ing. Bralostiteanu Radu – Sucursala Electrocentrale Turceni; “Echipamente (protecții numerice) utilizate în menținerea siguranței în funcționare a generatoarelor și transformatoarelor de putere din SE Turceni”, autori: Ing. Gîlceavă Ion – Sucursala Electrocentrale Turceni, Ing. Nițulescu Daniel – Sucursala Electrocentrale Turceni; “Sistem numeric de comandă alimentare servicii proprii grup de 330 MW – SE Rovinari”, autori: Ing. Marius Bizga – Sucursala Electrocentrale Rovinari, Ing. Alin Corbeanu – Sucursala Electrocentrale Rovinari; “Aplicație software pentru exportul datelor din DCS folosind standardul OPC”, autori: Ing. Corbeanu Alin – Sucursala Electrocentrale Rovinari, Ing. Mihai Emil Viorel– Complexul Energetic Oltenia, Ing. Bizgă Marius – Sucursala Electrocentrale Rovinari.

Simpozionul Național de Informatică, Automatizări și Telecomunicații în Energetică – SIE este o manifestare științifică anuală, inițiată și promovată de Societatea Inginerilor Energeticieni din România (SIER) în anul 1996.
A.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL