Investigatii

Ponta, dezamăgit după ce a picat Guvernul Grindeanu

 | 22 iunie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Majoritatea parlamentară PSD-ALDE a reușit, ieri, să voteze moțiunea de cenzură menită să ducă la demiterea Guvernului condus de Sorin Grindeanu, în cadrul căruia Victor Ponta era șef al Secretariatului General de la începutul acestei săptămâni. Nu mai puțin de 241 de parlamentari din cei 251 care și-au exprimat opțiunea de vot au ales pentru demiterea Guvernului, la finalul ședinței deputatul de Gorj declarându-se dezamăgit. Motivul nu îl reprezintă însă votul împotriva lui Grindeanu, ci bucuria pe care o aveau parlamentarii PSD pentru că au reușit să dea jos propriul Guvern.
“Dezamăgit sunt pentru că am văzut colegii de la PSD bucurându-se că au trecut moțiunea împotriva PSD. Eu cred că PSD azi a pierdut, dar poate câștigă România. Cine știe? Poate ne învățăm minte. (…) Voi sta lângă premier până va veni noul prim-ministru”, a spus Ponta. Pe contul său de Facebook, în timpul ședinței în care se vota moțiunea de cenzură, fostul premier a menționat că nu i s-a dat cuvântul să se adreseze în plenul Parlamentului, fiind pentru prima dată când Ponta se plânge de un asemenea lucru.
“În decembrie 2004 am avut primul meu discurs în Parlamentul României — după 14 ani ca deputat și membru PSD am solicitat azi, în cadrul dezbaterilor, să iau cuvântul pentru 3 minute (din timpul alocat Guvernului și PSD)! Răspunsul conducerii Parlamentului a fost NU! Din fericire în 2017 există Facebook — și mai există jurnaliști care nu pot fi cumpărați! Așa că o să postez aici, după finalizarea dezbaterilor — tot ceea ce nu mi-a dat voie conducerea Parlamentului să spun în plen”, a comentat Ponta pe rețeaua de socializare.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL