Investigatii

Ponta va continua lupta împotriva „Guvernului Tel Drum”

 | 17 ianuarie 2018, 00:00 | 0 comentarii | 

Până acum Victor Ponta numise guvernele Grindeanu și Tudose ca fiind „Dragnea I” și „Dragnea II”, dar de acum încolo deputatul de Gorj trece la altă strategie pentru că la cât de des schimbă PSD Executivul s-ar putea să piardă șirul numărătorii. „Guvernul Tel Drum” este denumirea care i se potrivește ca o mănușă viitorului Cabinet, mai ales dacă nominalizata Viorica Dăncilă și devine prim-ministru. Ea este de loc din Teleorman, a fost o colaboratoare apropiată a lui Liviu Dragnea și, ca urmare, Ponta are toate argumentele să vorbească despre „Guvernul Tel Drum”. Deputatul de Gorj a vorbit despre așa ceva la scurt timp după retragerea lui Tudose, când despre Dăncilă nu se discutase probabil decât prin PSD.
„Din acest moment este clar și evident pentru absolut toată lumea – în mod oficial în țara noastră nu mai există Guvernul României, ci doar Guvernul lui Dragnea și al “Teldrumului”!!!
Iar PSD este destructurat de către Dragnea și echipa lui de foști PD-iști și PRM-iști pe baza unui plan clar și de lungă durată. După ce PSD și Camera Deputaților au fost confiscate de către Liviu Dragnea, Stănescu și “Cartelul de la Teldrum”, din această seară acest grup organizat preia și Guvernul țării!
Eu am curajul să mă lupt deschis cu acest “Cartel” și să eliberez țara de ocupația lui Dragnea. Acum suntem puțini dar așa eram și în 2010 când am pornit lupta contra lui Băsescu – sunt convins că o să câștigăm!”, a scris Ponta pe contul său de Facebook imediat după demisia lui Tudose.
Gelu Ionescu

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL