Investigatii

PRM Gorj: Barbu a dat startul la marea păcăleală în Gorj

 | 02 iunie 2015, 00:01 | 0 comentarii | 

PRM-iștii gorjeni cred că s-a dat startul la marea păcăleală, odată cu numirea în fruntea PNL Gorj a fostului OTV-ist, PC-ist și acum PNL-ist, Tudor Barbu. Liderul PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, este convins însă că gorjenii nu vor accepta să mai fie batjocoriți de cei care le-au înșelat încrederea la ultimele alegeri, acesta bătând spre candidaţii la parlamentare ai PP-DD Gorj care nu mai activează la acest partid. Gheorghe Bucălăete și-a expus public părerea despre “surpriza” pregătită de conducerea națională a PNL și modul în care numesc aceștia oamenii, pentru a aduce bunăstare gorjenilor.

Semnatura eletronica CertDigital

„Tudor Barbu este perfect pentru PNL Gorj. Măcar să-l ţină până la locale, pentru că nominalizarea senatorului Tudor Barbu, fost om de încredere al lui Dan Diaconescu, ajută restul partidelor. Și cu această nominalizare, se vede clar că liberalii de la nivel național nu au soluții pentru județul nostru și tratează Gorjul ca pe un caz din serialele OTV, în care diversiunea atingea cote maxime. Deși este senator de Gorj, Tudor Barbu nu cunoaşte Gorjul şi problemele reale cu care se confruntă. Nu a rezolvat nimic din ce a promis gorjenilor, nici el și nici Dan Diaconescu. Campania electorală din 2012, a foștilor realizatori OTV, s-a bazat pe injurii adresate adversarilor politici, inclusiv împotriva celor de la PNL”, a precizat, ironic, președintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete.
În ce priveşte activitatea parlamentară a noului președinte al PNL Gorj, liderul județean al PRM, Gheorghe Bucălăete, a reţinut doar una dintre declaraţiile politice ale lui Barbu, intitulată „Arta de a prosti poporul şi plăcerea poporului de a se lăsa prostit”.
„Asta a făcut şi la Gorj domnul Barbu; a prostit poporul, a luat voturile mult dorite şi apoi a plecat la Capitală. Oare s-a dat iar startul la marea păcăleală?”, se întreabă retoric liderul PRM Gorj.
A.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL