Investigatii

Reţinut după ce a intrat cu maşina într-un magazin

 | 14 decembrie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Un tânăr de 27 de ani a ajuns în arestul IPJ Gorj după ce s-a urcat la volanul unei maşini fără a avea acest drept şi a sfârşit prin a distruge zidul unui magazin din localitate.

Semnatura eletronica CertDigital

Săptămâna trecută, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J, Gorj, un tânăr în vârstă de 27 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Din cercetări a reieşit faptul că în noaptea de 09 spre 10 decembrie, în timp ce conducea un autoturism pe D.E. 79 Bîlteni, tânărul a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a distrus zidul unui magazin alimentar din localitate.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul nu avea permis de conducere; de asemenea, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Tânărul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
R.L.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL