Investigatii

Reținuți pentru furt de dulciuri, bani și țigări

 | 22 noiembrie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

O femeie de 45 de ani, din comuna Cătunele, administrator al unui magazin din localitate, a cerut, vineri ajutorul polițiștilor, sesizând faptul că ”persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta societății de unde au sustras mai multe bunuri”. În urma cercetărilor, luni seara, doi tineri au fost reținuți sub acuzația de furt calificat.
”La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a efectuat cercetarea locului faptei și a stabilit că din interior s-au sustras mai multe pachete de ţigări și dulciuri în valoare de 3300 de lei şi suma de 200 de lei.
La data de 20 noiembrie, în urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate de polițiști au fost identificaţi autorii furtului, doi tineri de 17 și 19 ani, din comuna Cătunele, respectiv comuna Bala, județul Mehedinţi. Faţă de cei doi tineri s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.
Ieri, tinerii au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri legale. Unul dintre ei a declarat, înainte de audieri, că ar fi furat ”de foame”.

Semnatura eletronica CertDigital

Furt după furt
La scurt timp după ce au fost prinși cei doi tineri, polițiștii au preluat luni un alt caz. Oamenii legii au depistat în flagrant o femeie de 49 de ani, din comuna Isverna, județul Mehedinţi, în timp ce fura mai multe produse de pe rafturile unui alt magazin situat în comuna Cătunele, dulciuri şi deodorant, pe care le-a introdus în sacoşă și a plecat, fără să plătească. ”Bunurile au fost recuperate și predate societății. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, au mai precizat reprezentanții IPJ Gorj.

Loading...
Articole asemanatoare



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL