Investigatii

Ruşeţ nu îi face nicio aroganţă lui Caragea

 | 30 ianuarie 2012, 20:24 | 0 comentarii | 

caragea rusetComandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie(IPJ) Gorj, Viorel Caragea, nu va fi schimbat din funcţie, aşa cum s-a vehiculat în ultimele zile. Cel puţin nu de PDL, preşedintele organizaţiei judeţene “portocalii” de la Gorj, Ion Ruşeţ, spunând că nu intenţionează să facă schimbări la instituţiile militarizate, acesta menţionând că are nemulţumiri doar în legătură cu anumite servicii deconcentrate a căror activitate va fi evaluată.

Semnatura eletronica CertDigital

Preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, demontează zvonurile potrivit cărora ar avea un dinte împotriva şefului IPJ Gorj, Viorel Caragea. Ruşeţ contestă astfel faptul că i-ar clătina scaunul lui Caragea, ca şi cele care subliniau o nemulţumire a şefului PDL în legătură cu o apropiere prea mare apărută între şeful poliţiei şi prefectul judeţului Gorj, Liviu Andrei. Ruşeţ susţine că nu a luat în discuţie vreo evaluare a IPJ Gorj deoarece nu are vreo problemă privind managementul instituţiilor militarizate. Asta în condiţiile în care, în cercurile politice din Gorj, se discuta că şeful IPJ Gorj ar atenta la liniştea familiei Ruşeţ, făcându-se, la ordinul său, unele fotografii cu casa politicianului.

Caragea, în gâtul PDL-ului

Viorel Caragea a fost numit comandat al IPJ Gorj în vara lui 2009. De la numirea sa, pe parcursul mandatului, Caragea a fost pus de câteva ori în discuţia PDL Gorj, care avea o altă conducere însă, pentru o potenţială schimbare. Scaunul lui Caragea a fost sprijinit la momentul numirii sale pe funcţie de PSD Gorj, fapt care nu a convenit democrat-liberalilor. Să nu uităm că Ministerul Administraţiei şi Internelor se află acum sub comanda pedelistului Traian Igaş, aşa că orice derapaj a lui Caragea de la politica Partidului Democrat Liberal poate fi “amendat” de şeful PDL Gorj, Ion Ruşeţ.

Anamaria Stoica

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL