Investigatii

S-a întâmplat la Tribunalul Gorj, sub ochii jandarmului: Bancomatul a eliberat bani din senin

 | 18 august 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Un jandarm, aflat în serviciul de pază la Tribunalul Gorj, a avut parte, ieri, de o întâmplare ciudată, în timpul programului. Acesta a observat că bancomatul a eliberat 500 de lei, deși în apropierea lui nu se afla nicio persoană. Mai mult, omul legii a constatat că a fost eliberată și chitanța.
”Un subofițer din cadrul Jandarmeriei Gorj aflat în serviciul de pază la Tribunalul Gorj a observat faptul că un bancomat aparținând unei bănci comerciale instalat în interiorul obiectivului, a eliberat o sumă de bani și o chitanță, iar în apropierea acestuia nu se afla nicio persoană. Pentru a evita sustragerea sumei de bani, subofițerul a ridicat banii și chitanța și a încercat să identifice persoana care a utilizat bancomatul. Întrucât nu a fost identificată persoana care a efectuat tranzacția bancară a fost luată legătura cu reprezentanții instituției bancare, iar banii au fost predați pe bază de chitanță la bancă în vederea efectuării procedurilor de identificare a persoanei care a efectuat tranzacția.
Recomandăm persoanelor care efectuează astfel de tranzacții o mai mare atenție la efectuarea descărcării de numerar din ATM-uri”, a precizat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.
Reprezentanții băncii au constatat că o bătrână solicitase anterior eliberarea acestei sume, însă pe ecran a fost semnalată o eroare, iar aceasta a plecat. Peste câteva minute, bancomatul a eliberat banii.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL