Investigatii

Și-a violat fiica minoră timp de doi ani

 | 25 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Descoperire șocantă făcută, ieri, de localnicii din Stănești, după ce au aflat că un consătean de-al lor a fost ridicat de polițiști și încătușat pentru că vreme de vreo doi ani și-a bătut joc de fiica sa de 15 ani. Fata a fost cea care a mers la Poliție și a povestit ce a pățit din octombrie 2013 și până acum, Constantin Aveloiu ajungând imediat apoi în arestul IPJ Gorj. El nu a fost foarte comunicativ cu anchetatorii, dar mult mai vorbăreț era față de fiica sa, pe care o obliga să întrețină cu el relații sexuale, în câteva ocazii minora înregistrându-l cu telefonul mobil, înregistrările respective ajungând acum pe masa anchetatorilor.
Bărbatul era divorțat de soție de câțiva ani, iar el obținuse de la instanță creșterea minorei, fosta soție rămânând cu o altă fetiță, mai mică. Adolescenta de 15 ani riscă să ajungă acum într-un centru de plasament al Direcției pentru Protecția Copilului Gorj, ea nedorind să fie preluată de mama sa naturală pentru a fi crescută în continuare. Cei de la Protecția Copilului încercau, ieri, să identifice eventuale rude mai îndepărtate care să se ocupe de creșterea ei, situația fiind destul de delicată. Fata a primit oricum consiliere psihologică și se află sub supravegherea inspectorilor sociali.
Tatăl său riscă până la şapte ani de pușcărie, el fiind cercetat pentru viol. Bărbatul lucra în cadrul Primăriei Stănești pe post de muncitor, faptele sale lăsându-l perplex inclusiv pe primarul din Stănești. “Era un băiat harnic, muncitor, atunci când avea de realizat o sarcină. Nu a știut nimeni nimic despre ceea ce făcea el cu fiica lui, dar rămâi șocat când auzi așa ceva. În funcție de ce vor decide organele de anchetă vom analiza și noi dacă va mai lucra sau nu în cadrul instituției noastre”, a spus edilul.
Gelu Ionescu

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL